MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

Dah Tak Sabar?

Jom Tengok Suit Adelia & Wide Shawl + Niqab + Purdah

PILIHAN WARNA SUIT ADELIA SERIES

 

PILIHAN WARNA WIDE SHAWL WARDA

Full Look Suit adelia + Wide shawl Series

TEA GREEN

BLACK

SKY BLUE

DUSTY PINK

HONEY

OLIVE GREEN

VANILLA

AQUA BLUE

Close Up

TAWARAN HEBAT SELAMA 4 HARI SAHAJA

20-23 APR 2021

SOALAN FEVERET CUSTOMER

1. Siapa yang sesuai pakai SUIT ADELIA ni?

Set ni sesuai dipakai semua lapisan umur.

Kalau nak ringkas nampak macam remaja dan awet muda boleh try yang warna BOLD

Kalau nak kemas elok macam Neelofa boleh bergaya dengan yang warna PASTEL

Nak lagi cool? Ambik je semua kaler ^_^

 

2. Apakah material yang digunakan untuk CAMELIA SERIES ni?

Material yang digunakan adalah  COMOCREPE

 

3. Macamana cara nak beli abaya ni?

  1. Mula-mula servey dulu warna yang berkenan di hati,
  2. kemudian tekan button GRAB NOW untuk book abaya anda

 

4. Macamana cara nak beli boleh dapat bonus tambahan iaitu

SET PERIUK, BLENDER, AIR FRIER DAN RICE COOKER?

Pastikan anda membeli pada hari launching jam 11Am, minimum pembelian RM250

 

3. Bila semua item ini akan dipos?

Selepas pengesahan bayaran telah diterima, item akan dipos pada 5 JULAI 2021.

Insyaallah dalam 2-3 hari dah sampai rumah. Boleh enjooyyy...