MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

ANDA PASTI SALAH SEORANG BAKAL PEMILIKNYA

Inilah alasan mengapa kami sedang menerima tempahan yang sangat luar biasa ketika ini

Santai dan selesa untuk acara indoor mahupun outdoor

Official Price

 

Kaftan Rm199

Khimar Adelia RM139

 

1 set Adelia RM320

Soalan Cepumas
 
Kaftan ni sesuai untuk siapa ye?

 

Kaftan ni sesuai untuk semua lapisan umur dari remaja sampai lah ibu-ibu.

 

Tak berat ke kalau pakai 1 set ni?

 

Eh tak lah, rasa nice-nice je. Lagipun Set Adelia ni menggunakan Kain Abaya Dubai, so boleh imagine lah selesa dia ,macam mana. sejuk je

 

Saiz apa je yang ada?


Set ni ada 2 saiz. Saiz 1 muat untuk saiz S sampai L.Saiz yang kedua pulak muat untuk saiz  L sampai xxl

 
Berapa kos pengeposan ya?


Kos pengeposan untuk Semenanjung Malaysia adalah RM 10.00 sahaja. Manakala, untuk Sabah & Sarawak adalah RM 15.00 sahaja. (Bergantung juga kepada helaian baju).

Tapi kalau nak free boleh beli dari tarikh 21-23 Ogos 2020.. GERENTI FREE PUNYA


 

Boleh tak nak tukar saiz baju selepas penempahan telah dibuat?


Bagi mengelakkan segala kesilapan maklumat, penukaran maklumat dan alamat pengeposan adalah TIDAK DIBENARKAN. Kami memohon para pelanggan untuk memastikan saiz yang dipilih adalah betul mengikut kesesuaian pemakai dengan merujuk carta saiz yang telah disediakan di bawah.


Boleh tak nak tukar maklumat dan alamat pengeposan selepas penempahan telah dibuat?


Bagi mengelakkan segala kesilapan maklumat, penukaran maklumat dan alamat pengeposan adalah TIDAK DIBENARKAN. Kami memohon para pelanggan untuk memastikan segala maklumat yang diisi adalah tepat.

 

Dan sudah pasti anda akan terima tawaran khas ini!!

Stok yang tersedia sangat limited.

Sehingga kini sudah lebih dari 50% yang telah mendapatkan set Adelia ini.. 

 

Awak pun boleh daspatkan tau.. cepat-cepat sementara tawaran promosi masih ada.