MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

NEW OFFER

LIMITED FOR 4 DAYS ONLY 26-28 FEB - 1 MARCH 2021

 

FULL SET RIHANA RM199 (NP RM258)

FULLSET V SHAPE BALQEES RM75 (NP RM99)

FULLSET WARDA RM75 (NP RM109)

PENTING!

Sebelum tengok Niqab Yaman ni, kami nak habaq mai siap-siap, semua design niqab memang dah direka khas untuk

1. Orang yang kulit sensitif.

Kalau berpeluh je, gatal-gatal, bila nak cari pakaian mesti kene yang kain sejuk supaya kulit lebih selesa

 

2. Student yang kalau nak bersiap pergi study nak yang ringkas je tapi nak nampak Wow!

Simple je tapi bergaya macam tu

 

3. Niqabis yang dah lama cari niqab yang mudah bernafas.

Sebab tak nak ada masalah berkuap bila bernafas. Sebab tu penting pilih material yang betul sebab tak semua orang serasi dengan apa sahaja jenis material kan?

Dah Tak Sabar?

Jom Tengok Abaya & Tudung RIHANA!

PILIHAN WARNA ABAYA & TUDUNG RIHANA

Pilihan TUDUNG & NIQAB CURVE RIHANA

Pilihan Abaya RIHANA

Full Look Rihana Series (Abaya + Tudung)

Close Up

SOALAN FEVERET CUSTOMER

1. Siapa yang sesuai pakai JUBAH & TUDUNG RIHANA ni?

Set ni sesuai dipakai semua lapisan umur.

Kalau nak ringkas nampak macam remaja dan awet muda boleh try yang warna BOLD

Kalau nak kemas elok macam Neelofa boleh bergaya dengan yang warna PASTEL

Nak lagi cool? Ambik je semua kaler ^_^

 

2. Apakah material yang digunakan untuk SET RIHANA ni?

Material yang digunakan adalah Chiffon Yaman Premium

3. Apa beza Chiffon Yaman dengan Chiffon Gojet?

Kita ceritakan tentang persamaan dulu. Kedua-dua material ni

1. Material berat dan terletak elok pada wajah ( tak menggerbang)

2. Menyerap peluh dengan baik

Tapi,

material Chiffon Yaman Premium ni ada perbezaan ketara juga

1. Material tak menggerutu dan kasar, so kulit wajah rasa lebih selesa sebab materialnya halus dan lembut

2. Material tidak jarang sampai terpaksa pakai inner dekat dalam

3. Kain sejuk. Ini yang paling best^_^

 

4. Bila semua item ini akan dipos?

Selepas pengesahan bayaran telah diterima, item akan dipos pada 26 Februari 2021.

Insyaallah dalam 2-3 hari dah sampai rumah. Boleh enjooyyy...