MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

Nak bergaya macam Neelofa?

Exclusive Beautifull

NIQAB ADWA

PURDAH ATILIA

NIQAB AIRIS

NIQAB IMANI

NIQAB AMANI

SOALAN FEVERET CUSTOMER

1. Siapa yang sesuai pakai niqab ni?

 

Niqab ni sesuai dipakai semua lapisan umur.

Kalau nak cantik bergaya boleh cuba V Series.

Kalau nak simple eksklusif boleh cuba Curve Series. Nak lagi cool? Ambik je semua

 

2. Apakah material yang digunakan untuk niqab ni?

 

Material yang digunakan adalah Chiffon Yaman Arrayda

 

3. Apa beza chiffon Yaman drengan chiffon yang biasa digunakan dekat Malaysia (aritachi)?

 

Kita ceritakan tentang persamaan dulu. Kedua-dua material ni

1. Lembut pada kulit

2. Material berat dan terletak elok pada wajah ( tak menggerbang)

3. Tidak gatal bila berpeluh

4. Menyerap peluh dengan baik

 

Tapi,

 

material Chiffon Yaman lebih murah walaupun kualiti  sama dengan aritachi. Buat apa beli mahal kalau boleh dapat harga yang lebih jimat dengan kualiti yang lebih baik?

 

dan

 

material ni tak cepat berbau walaupun dah seharian dipakai.

 

 

 

4. Bila semua item ini akan dipos?

 

Selepas pengesahan bayaran telah diterima, item akan dipos selepas Release pada 2 November 2020.

Insyaallah dalam 2-3 hari dah sampai rumah. Boleh enjooyyy...

 

 

simple modest stylish