MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

New Release

 

 

first come first serve

EXCLUSIVE MINIMALIST

5 PILIHAN WARNA MUSLIMAH SEJATI

 

SILA PILIH SAIZ ANDA

PAKAI MAWADDAH HIJAB NAMPAK MANIS MACAM NI..

SOALAN FEVERET CUSTOMER

1. Siapa yang sesuai pakai French Jilbab ni?

 

French Jilbab ni sesuai dipakai semua lapisan umur.

 

2. untuk kanak-kanak pun ada ke?

 

ya, untuk kanak-kanak pun ada, dari umur 2-5 tahun.

 

3. apa material yang digunakan untuk french jilbab ni?

 

Material yang digunakan adalah Satin Matte.

 

4. Berapa harga promo french jilbab ni?

 

Harga promo untuk VVIP list ni terhad sampai 16 SEPTEMBER 2020 sahaja

Harga :RM259

Extra Value:

FREE POSTAGE RM10 + FREE INNER RM12 + FREE VOUCHER RM10

 

Pada tarikh Launching 17 SEPTEMBER 2020

Harga akan berubah

Harga :RM269

Extra Value:

FREE POSTAGE RM10 + FREE INNER RM12

 

Selepas tamat launching pada 17 SEPTEMBER 2020

HARGA AKAN BERUBAH

Harga :RM289

Extra Value:

 FREE INNER RM12

 

5. Bila semua order akan di pos? Preorder ke ni?

 

Selepas pengesahan bayaran telah diterima, item akan terus dipos. Semua ready item tau. Insyaallah dalam 2-3 hari dah sampai rumah. Boleh enjooyyy...

 

 

SET MAWADDAH HIJAB  X HELIZA HELMI

  • TUDUNG FRENCH
  • SKIRT FRENCH

Apa kata mereka yang dah grab awal

 AMAZING!!!

Sekiranya anda lebih suka membeli di Whatsapp, klik sahaja di sini. Cepat, kami sedang menerima order yang sangat tinggi. Semakin lambat, anda semakin terlepas peluang

 

 

 

Nak dapatkan layanan VVIP?

Lebih suka membeli di Whatsapp??

Berita baiknya,

kami ada jalan keluar untuk anda.

Klik je di sini