MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

FESTIVAL NIQAB YAMAN PREMIUM

Fast Action Bonus

3 Pembeli Pertama Terpantas  Niqab Yaman Premium

 GOLDBAR BERNILAI KESELURUHAN RM600

Tiga pembeli yang terpantas ketika jualan dibuka pada jam 9 malam akan dipilih untuk mendapat hadiah goldbar bernilai RM200.

 

Sudah tentu ramai yang mahukan bonus ini!

 

Pastikan anda bersedia pada 5 minit SEBELUM JUALAN DIBUKA dihadapan handphone anda supaya anda lah 3 orang pembeli yang bertuah itu!

Bukan itu sahaja tau, anda juga akan mendapat BONUS TAMBAHAN dalam setiap pakej niqab  yang menjadi pilihan anda

 

  • Diskaun setiap pakej bernilai RM10
  • Tasbih Digital Beads bernilai RM15

Dah dapat diskaun, lepas tu dapat lagi freegift! Biasanya bila kami nak bagi freegift, kami tak bagitahu pun kepada pembeli bertuah kami. Tapi kali ni kami bilang siap-siap, setiap pakej confirm akan dapat bonus tambahan ni.

Berbaloi kan?

Dan ada satu lagi BONUS SURPRISE yang akan kami selitkan dalam parcel bila anda unboxing parcel anda nanti.

Apa dia tu?

Haaa, nama pun surprise, "anda hitung lah siap-siap detik demi detik sampai lah abang posmen sampai depan pintu anda"

 

lepas tu "Taraaaa....."

Sebelum tengok Niqab Yaman ni, kami nak habaq mai siap-siap, semua design niqab memang dah direka khas untuk

1. Orang yang kulit sensitif.

Kalau berpeluh je, gatal-gatal, bila nak cari pakaian mesti kene yang kain sejuk supaya kulit lebih selesa

 

2. Student yang kalau nak bersiap pergi study nak yang ringkas je tapi nak nampak Wow!

Simple je tapi bergaya macam tu

 

3. Niqabis yang dah lama cari niqab yang mudah bernafas.

Sebab tak nak ada masalah berkuap bila bernafas. Sebab tu penting pilih material yang betul sebab tak semua orang serasi dengan apa sahaja jenis material kan?

NIQAB YAMAN PREMIUM

Niqab Yaman? Tak pernah dengar pun! Apa yang bestnya?

Orang selalu sebut-sebut niqab yaman, tapi apa yang membezakan dengan niqab yang lain? Nampak macam sama je!

 

Haa kalau niqabis tegar mesti pernah dengar niqab yaman. Niqab ni specialnya pada MATERIALnya. Lembut dan sedapnya material niqab dari yaman ni memang susah nak luahkan dengan kata-kata. Lagi satu material ni memang TIADA dalam pasaran Malaysia.

 

Ibaratnya macam sedapnya Coklat Ferrero Rocher. Orang yang dah pernah merasa, dia dengar je dia terliur. Tapi yang belum pernah merasa, memang tak tergambar macamana berlemaknya dan rangupnya coklat ni.

 

Ha lebih kurang macam tu lah perbandingan niqab Yaman ni!

Sebab tu koleksi premium kali ni adalah koleksi WAJIB GRAB. BARU LAH TAHU BETAPA BESTNYA NIQAB YAMAN NI!

6 TAWARAN PAKEJ UTAMA

Combo A [Niqab Jameela + Niqab Nayla Curve]

Combo B [Niqab Jameela + Niqab Mariam Hidden Eyes Thin]

Combo C [Niqab Jameela + Niqab Sumayyah Hidden Eyes]

Combo D [Niqab Jameela + Niqab Khadijah Basic]

Combo E [Niqab Aisyah Basic + Niqab Safiyyah Hidden Eyes]

Combo F [Niqab Aisyah + Niqab Nayla Curve]

Combo G [Niqab Jameela + Niqab Safiyyah]

SOALAN FEVERET CUSTOMER

1. Siapa yang sesuai pakai Niqab Yaman Premium ni?

 

Set ni sesuai dipakai semua lapisan umur.

Kalau nak ringkas nampak macam remaja dan awet muda boleh try Combo A/B/C/D.

 

Kalau nak kemas elok macam Neelofa boleh bergaya dengan Combo E/F.

 

Nak lagi cool? Ambik je semua combo ^_^

 

2. Apakah material yang digunakan untuk Niqab Yaman Premium ni?

 

Material yang digunakan adalah Chiffon Yaman Premium

 

3. Apa beza Chiffon Yaman dengan Chiffon Gojet?

 

Kita ceritakan tentang persamaan dulu. Kedua-dua material ni

 

1. Material berat dan terletak elok pada wajah ( tak menggerbang)

 

2. Menyerap peluh dengan baik

 

Tapi,

 

material Chiffon Yaman Premium ni ada perbezaan ketara juga

1. Material tak menggerutu dan kasar, so kulit wajah rasa lebih selesa sebab materialnya halus dan lembut

 

2. Material tidak jarang sampai terpaksa pakai inner dekat dalam

 

3. Kain sejuk. Ini yang paling best^_^

 

 

4. Bila semua item ini akan dipos?

 

Selepas pengesahan bayaran telah diterima, item akan dipos pada 8 Februari 2021.

Insyaallah dalam 2-3 hari dah sampai rumah. Boleh enjooyyy...

PERHATIAN!

Memandangkan niqab Yaman sangat high demand, kami terpaksa limitkan pembelian dalam waktu yang sangat terhad!

 

Pada keluaran yang pertama kesemua niqab ini pernah sold out dalam masa kurang dari 3 jam walaupun pada ketika itu tiada apa-apa tawaran promosi dan bonus.

 

So, kali ni Special Limited Offer kami berikan kepada anda supaya setiap pembelian anda mendatangkan pulangan yang sangat berbaloi.

[Gambar hiasan]
Ganjaran 0.5g goldbar untuk 3 yang terpantas pada kali ini. Best offer all time!