MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

Dah Tak Sabar?

Jom Tengok Dress & Tudung Sarung with Purdah & Niqab Camelia

PILIHAN WARNA TUDUNG SARUNG CAMELIA SERIES

PILIHAN WARNA DRESS CAMELIA SERIES

 

PILIHAN WARNA CAMELIA KIDS

Full Look CAMELIA SERIES

KHAKIS

BLACK

DARK PURPLE

EMERALD

DARK BLUE

WHITE

LIGHT PURPLE

PEACH

TEAL BLUE

Close Up

Pembelian tudung SARUNG CAMELIA free niqab atau purdah RANDOMLY

Bahagian pergelangan tangan melekap/grib tidak perlu lagi pakai hand sock

Ada penutup dagu dan stretchable


 

Potongan Dress3 Layer Camelia jenis A Cut tertutup elok labuh menutup kaki

TAWARAN HEBAT SELAMA 4 HARI SAHAJA

20-23 APR 2021

SOALAN FEVERET CUSTOMER

1. Siapa yang sesuai pakai CAMELIA SERIES ni?

Set ni sesuai dipakai semua lapisan umur.

Kalau nak ringkas nampak macam remaja dan awet muda boleh try yang warna BOLD

Kalau nak kemas elok macam Neelofa boleh bergaya dengan yang warna PASTEL

Nak lagi cool? Ambik je semua kaler ^_^

 

2. Apakah material yang digunakan untuk CAMELIA SERIES ni?

Material yang digunakan adalah MOSSCREAPE

 

3. Macamana cara nak beli abaya ni?

  1. Mula-mula servey dulu warna yang berkenan di hati,
  2. kemudian tekan button GRAB NOW untuk book abaya anda

 

4. Macamana cara nak beli boleh dapat bonus tambahan iaitu

GOLDBAR?

Pastikan anda membeli pada hari launching jam 10pm, minimum pembelian RM250

 

3. Bila semua item ini akan dipos?

Selepas pengesahan bayaran telah diterima, item akan dipos pada 22 APRIL 2021.

Insyaallah dalam 2-3 hari dah sampai rumah. Boleh enjooyyy...