MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
The maximum number of items is 100, please adjust the quantity and purchase again

Black Series Sale

Friday - Sunday

12-14 FEBRUARY 2021

Fast Action Bonus

Pembelian RM150 keatas sahaja

Tiga pembeli yang terpantas  pada jam 9 malam pada tarikh 12-14 Februari 2021 akan dipilih untuk mendapat hadiah keseluruhan bernilai RM1399

Pemenang pertama:

Set Abaya Kaftan + Set Shawl + Purdah & Niqab Balqees V Shape (bernilai RM288)

Pemenang Kedua:

Set Shawl + Purdah & NIqab Balqees V Shape (bernilai RM99)

Pemenang Ketiga:

Set Shawl + Purdah Wardah (bernilai RM79)

 

Sudah tentu ramai yang mahukan bonus ini!

 

Pastikan anda bersedia pada 5 minit SEBELUM JUALAN DIBUKA dihadapan handphone anda supaya anda lah 3 orang pembeli yang bertuah itu!

Bukan itu sahaja tau, anda juga akan mendapat BONUS TAMBAHAN dalam setiap pakej niqab  yang menjadi pilihan anda

 

  • Celak Yaman Eksklusif bernilai RM12

Dah dapat Fast Action Bonus, lepas tu dapat lagi freegift!

Dan ada satu lagi BONUS SURPRISE yang akan kami selitkan dalam parcel bila anda unboxing parcel anda nanti.

Apa dia tu?

Haaa, nama pun surprise, "anda hitung lah siap-siap detik demi detik sampai lah abang posmen sampai depan pintu anda"

 

lepas tu "Taraaaa....."

PENTING!

Sebelum tengok Niqab Yaman ni, kami nak habaq mai siap-siap, semua design niqab memang dah direka khas untuk

1. Orang yang kulit sensitif.

Kalau berpeluh je, gatal-gatal, bila nak cari pakaian mesti kene yang kain sejuk supaya kulit lebih selesa

 

2. Student yang kalau nak bersiap pergi study nak yang ringkas je tapi nak nampak Wow!

Simple je tapi bergaya macam tu

 

3. Niqabis yang dah lama cari niqab yang mudah bernafas.

Sebab tak nak ada masalah berkuap bila bernafas. Sebab tu penting pilih material yang betul sebab tak semua orang serasi dengan apa sahaja jenis material kan?

21 ITEM ON SALE

SOALAN FEVERET CUSTOMER

1. Siapa yang sesuai pakai Niqab Yaman Premium ni?

 

Set ni sesuai dipakai semua lapisan umur.

Kalau nak ringkas nampak macam remaja dan awet muda boleh try KOLEKSI PURDAH

 

Kalau nak kemas elok macam Neelofa boleh bergaya dengan KOLEKSI NIQAB

 

Nak lagi cool? Ambik je semua combo ^_^

 

2. Apakah material yang digunakan untuk Niqab Yaman Premium ni?

 

Material yang digunakan adalah Chiffon Yaman Premium

 

3. Apa beza Chiffon Yaman dengan Chiffon Gojet?

 

Kita ceritakan tentang persamaan dulu. Kedua-dua material ni

 

1. Material berat dan terletak elok pada wajah ( tak menggerbang)

 

2. Menyerap peluh dengan baik

 

Tapi,

 

material Chiffon Yaman Premium ni ada perbezaan ketara juga

1. Material tak menggerutu dan kasar, so kulit wajah rasa lebih selesa sebab materialnya halus dan lembut

 

2. Material tidak jarang sampai terpaksa pakai inner dekat dalam

 

3. Kain sejuk. Ini yang paling best^_^

 

 

4. Bila semua item ini akan dipos?

 

Selepas pengesahan bayaran telah diterima, item akan dipos pada 15 Februari 2021.

Insyaallah dalam 2-3 hari dah sampai rumah. Boleh enjooyyy...

PERHATIAN!

Memandangkan niqab Yaman sangat high demand, kami terpaksa limitkan pembelian dalam waktu yang sangat terhad!

 

Pada keluaran yang pertama kesemua niqab ini pernah sold out dalam masa kurang dari 3 jam walaupun pada ketika itu tiada apa-apa tawaran promosi dan bonus.

 

So, kali ni Special Limited Offer kami berikan kepada anda supaya setiap pembelian anda mendatangkan pulangan yang sangat berbaloi.